OVER JD BOMHOF

GEDREVEN DOOR AMBITIE

JD Bomhof, gevestigd in Laag Zuthem, is een breed georiënteerd bedrijf op het gebied van Loonwerk, Grondverzet en Transport.

Écht luisteren naar de opdrachtgever en samen op zoek naar oplossingen zijn de speerpunten van het bedrijf. Want door samen te werken kom je verder als alleen. 

Ons werk wordt uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren en betrokken mensen. Mensen die van aanpakken weten en met een no-nonsens instelling werken. 

ONZE MISSIE

Kansen zien, kansen pakken. Durven en ‘gewoon’ doen.

Dat is de aanpak van JD Bomhof. Met gezond verstand kijken we naar het werk en pakken wij die aan op onze manier. Dit doen wij voor elke klus, groot of klein. Altijd is het doel hetzelfde: een tevreden opdrachtgever en een tevreden omgeving.

Voortdurend kijken wij, hoe wij de belangen van alle partijen op de best mogelijk wijze kunnen dienen. Dat betekent communiceren met de opdrachtgever en samen tot het beste plan van aanpak komen.

Een plan van aanpak dat aansluit bij de verwachtingen van alle betrokkenen. Want alleen dan krijgen wij de steun en medewerking die nodig is om een klus tot een goed einde te brengen.