TRANSPORT | JD BOMHOF

JD Bomhof verzorgt efficiënte transportwerkzaamheden voor het vervoeren van agrarische producten en machines. Met een modern wagenpark en ervaren chauffeurs wordt uw lading veilig en op tijd op de bestemming afgeleverd.

Vervoer is een onmisbare schakel binnen uw productieproces. Met onze vrachtwagens kunnen wij u deze schakel uit handen nemen.

JD Bomhof verzorgt uiteenlopende transportwerkzaamheden voor zowel de agrarische sector, industriële sector en voor transportbedrijven.

JD Bomhof verzorgt voor haar opdrachtgevers zowel los gestort transport, vloeibare mest transport, open transport en distributie.

Het transport wordt uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren en betrokken medewerkers. Mensen die van aanpakken weten en met een no-nonsense instelling werken.

ONS WAGENPARK

Het wagenpark van JD Bomhof bestaat uit moderne en goed onderhouden vrachtwagens die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Van lichte bestelwagens tot zware vrachtwagens met oplegger, JD Bomhof heeft het juiste voertuig voor elke transportklus.

VOLG ONS & BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE SOCIALS